Baskılı poşetler, küçük büyük eşyalarını taşımak isteyen herkes için kullanışlıdır ve klasik baskılı ürünleri arasındadır. Reklam kampanyanız için sırt torbası, pamuklu poşet veya evrak poşeti seçmeniz fark etmez – reklam hediyesi olarak plastik poşetler uzun süre kullanımda kalır.

Müşterilerinize pratik ve işlevsel bir şey verin – bu şekilde şirketiniz her zaman var olacak ve hatırlanacak! Ve poşetinizde logonuz varsa, müşterileriniz onu her kullandıklarında sizin ve şirketinizin reklamını yapacaklardır – bu baskılı poşetlerin istenen bir yan etkisidir.

Baskılı poşetlerinizi tamamen şirketinizin kurumsal tasarımına veya reklam kampanyanıza göre bastırın ve reklam malzemelerini ticaret fuarlarında, şirket içi ve şirket dışı etkinliklerde eşantiyon olarak veya özel müşteriler veya iş ortakları için kişiye özel baskılı çanta olarak dağıtın.

Hangi varyantı seçerseniz seçin, baskınızın her kullanıldığında etkili bir reklam anlayışıyla sunulacağından emin olabilirsiniz. Bir reklam torbası bastırın ve bu göz alıcı ve pratik reklam mecrasının sayısız avantajından yararlanın.

Baskılı Ürünler Arasında Baskılı Poşetlerin: Birçok Tasarım Olanakları

Reklam baskılı reklam poşetleri, çok yönlü uygulama ve tasarım seçenekleri sayesinde bir reklam aracı olarak ikna edicidir. Poşet bastırmaya karar verirseniz, olabildiğince uyumlu bir şirket profili oluşturmak veya bunu baskılı logolu poşet ile desteklemek için bu iki husus kesinlikle reklam niyetlerinizle örtüşmelidir.

Mevcut çeşitli malzemeler (pamuk, keçe, yalıtım, PP dokunmamış, polipropilen dokuma veya geri dönüştürülmüş PET) fotogerçekçi kalitede basılabilir, böylece baskı kendi haline gelir. Baskılı poşetler, malzeme dışında kulpların uzunluğu, şeritlerin rengi ve malzemesi ve diğer aksesuarlar gibi birçok tasarım seçeneği sunar.

Tasarım çeşitliliği sayesinde baskılı poşetler, bir şirketin kurumsal tasarımına ve reklam amaçlarına mükemmel bir şekilde uyarlanabilir. Reklam poşetlerını bastırın ve uzun vadeli etkisi olan sürdürülebilir bir reklam ortamından yararlanın.

Poşetlerinizi Neden İstediğiniz Motifle Basmalısınız – Bir Bakışta Tüm Avantajlar:

  • Geniş, açıkça görülebilen reklam alanı veya baskı alanı
  • Çok çeşitli yazdırılabilir baskılı poşetler
  • İşlevsel, çok yönlü ve sürdürülebilir
  • Doğrudan müşteride yüksek fayda ile uzun vadeli reklam etkisi
  • Birçok son işlem seçeneği ve farklı baskı süreçleri
  • Geniş reklam aralığı: Kamuda çoğunlukla uzun süreli kullanım nedeniyle, olası temas oranı artar
  • Düşük minimum sipariş miktarıyla zaten mevcut

Baskılı Poşet Nedir? Reklam Kampanyalarınız İçin Tanım ve Olası Kullanımlar

Baskılı poşetler en popüler baskılı ve baskısız ürünleri arasında yer alır ve iş ortakları için hediyelik olarak da oldukça uygundur. Prensip olarak her türlü poşetlerin baskısı yapılabilmekte ve baskılı poşet olarak kullanılabilmektedir. Yalnızca kullanılabilir yazdırılabilir alan, poşetlerin şekline ve malzemesine göre değişir.

Genel olarak baskılı poşetler, reklam veren firmanın logosunu, firma adını veya diğer motifini gösteren baskılı veya işlemeli poşetlerdir. Baskılı poşetlerin kullanımı ve pazarlanması için çok sayıda senaryo düşünülebilir.

Aşağıdaki kullanımlar, poşetlerin basılmasının en popüler nedenleri arasındadır:

  • Ticari fuarlar ve etkinlikler: Baskılı poşetler, ticari fuarlarda ve diğer etkinliklerde (kongre veya konferanslar gibi) ideal reklam araçlarıdır. Basılı poşetler doğrudan alınan ticaret fuarı belgelerini veya fuar eşantiyonlarını  taşımak için kullanılır.
    Şirketler ayrıca reklam poşetlerini bilgilendirici ek malzemelerle doldurma seçeneğine sahiptir, böylece müşteri şirket hakkında daha fazla bilgiye sahip olur. Reklam poşetlerin kalitesine ve tasarımına bağlı olarak, poşetnın etkinlik sonrasında müşteriler tarafından da kullanılması ihtimali yüksektir.
  • Primler:  Müşteri veya çalışan primleri: Baskılı poşetler, büyük pratik kullanımları nedeniyle büyük talep görmektedir ve bu nedenle prim olarak çok uygundur.
  • Mağazacılık: İster bir spor kulübü, marka, burger restoranı veya havalı bir start-up olsun: baskılı baskılı poşetlerı, popüler ticari ürün portföyünün ayrılmaz bir parçasıdır. Burada da şirketleri CI-uyumlu poşetler basmaya sevk eden şey öncelikle pratik günlük kullanımdır.
  • Kurumsal moda:  Kurumsal tasarımdaki poşetler, şirket içi çalışan kimliğini güçlendirmek ve dış dünyaya tek tip bir görünüm sağlamak için de kullanılabilir. Diğer baskılı tekstilleri veya aksesuarlarıyla kombinasyon halinde şirketler, uyumlu ve her şeyden önce profesyonel bir imaj sağlama fırsatına sahip olurlar.

Geniş ürün yelpazesi, şirketlere tüm endüstrilerde kullanılabilecek çok sayıda uygulama ve son işlem seçeneği sunar. Çok çeşitli olası kullanımlara rağmen, bir baskılı poşeti seçerken ve tasarlarken bir dizi önemli husus dikkate alınmalıdır.

Poşetlere Baskı: Baskılı Poşetlerin Başarılı Kullanımı İçin İpuçları

Naylon torbalar, pamuklu poşetler, bez poşetler vb. kullanırken reklam etkisinin tam bir başarı olmasını sağlamak için aşağıdakileri göz önünde bulundurmalısınız:

Hedef kitle:  Seçilen poşet, özellikle amaç, tasarım, reklam tasarımı ve kalite açısından, reklamı yapılan ürün veya şirketin hedef kitlesine uygun mu?

Tasarım ve tasarım:  Reklam poşetinin tasarımı ve malzemesi, reklamın kendisinin yerleştirilmesi kadar önemlidir. Poşet, şirketin kurumsal tasarımına ve amaçlanan reklam hedefine uygun mu? Poşet sizi rekabette öne çıkarabilir mi? Reklam baskısı mümkün olduğunca görünür ve çarpıcı mı sunulmalı yoksa daha ihtiyatlı mı sunulmalı? Hem reklam ortamının kendisi hem de tasarım, sonuçta baskılı bir poşetinin başarısını ve kullanım ömrünü belirler.

Amaç ve teslimat:  Bir baskılı ürünlerin teslimatı, aynı ürünün hafıza değerine katkıda bulunur. Bu nedenle reklam veren firma bu etkinliği ve baskılı hediyenin sunumunu önceden düşünmelidir. Kişisel iletişim, kalıcı reklam etkisini destekler.

Baskılı Poşetler – Her Etkinlik İçin Bir Teşekkür ve Hediye Olarak Ucuz Baskılı Poşetler

İyi işbirliği için müşterilerinize teşekkür etmek ister misiniz? Yoksa pazarlama departmanınızı, şirketinizi duyurmak için yeni bir kampanya hazırladı ve şimdi en iyi baskılı ürününü mü arıyorsunuz? Gibi tatilleri kutlamak ister misiniz?

Poşetlerin basılması, popüler ve etkili bir reklam önlemidir. Ürünlerimiz arasında çok çeşitli malzemelerden yapılmış baskılı poşetler bulacaksınız: deri poşetler, pamuklu poşetler veya kamyon brandasından yapılmış poşetler – okulda, ofiste ve alışverişte veya spor yaparken ihtiyaç duyulur.

Kısaca: Baskılı poşetler her yerde kullanılabilir, genellikle yıllarca kullanılır ve bu nedenle ideal bir reklam mecrasıdır. Fuar poşetlerinin yanı sıra logonuz ile keçe poşetler da basıyoruz.

Basılı poşetlerınız varsa, doğrudan müşteriye reklam verebilir ve birkaç baskılı ürünü ile elde edilebilecek bir görünürlük ve erişim elde edebilirsiniz. ve daha da göz alıcı.

Poşet bastırıp reklam aracı olarak kullanmaya karar verirseniz, Promostore size çok sayıda baskı ve son işlem seçeneği sunar.

Poşet Baskısı Nasıl Yapılır?

Geleceğin baskılı poşetlerini geliştirmek için çeşitli baskı süreçleri vardır. Dijital baskı gibi en yaygın teknikleri kısaca sunuyoruz:

  • Tek veya çok renkli serigrafi: Birçok şekilde kullanılabilen klasik baskı işlemi.
  • Nakış: Nakış, gizli bir reklam sunumu için yüksek kaliteli bir sonlandırma seçeneğidir. Logolar, yazılar veya amblemler için idealdir.
  • Dijital baskı: Yoğun renkli, fotogerçekçi motiflere sahip baskılı poşetler için. Tam yüzeyli, göz alıcı tasarım. Pürüzsüz yüzeyler için özellikle uygundur.
  • Transfer baskı: Baskı motifi özel bir taşıyıcı malzemeden ısı etkisiyle baskılı poşete aktarılır.
  • Kabartma: Göze çarpan reklam başarısı için: Kabartmalı bir logo, nakışa benzer şekilde göze batmayan ve yüksek kaliteli bir etkiye sahiptir.

Poşetler genellikle büyük, açıkça görülebilen ve ayrı ayrı basılabilen reklam alanı sunar.Pamuklu poşetler gibi çoğu poşetlerin her iki yüzüne de baskı yapılabilir, böylece reklam mesajı daha da görünür olur.

Listelenen baskı tekniklerine ek olarak, bazı modeller bireysel ve yüksek kaliteli bir reklam sunumu için gravür gibi daha fazla son işlem seçeneği sunar. Özellikle keçe poşetler, çok sayıda iyileştirme olanağıyla etkileyicidir.

Uzman Ekibimiz Logonuz İle Baskılı Poşetler Basabiliriz.

Poşetlerin müşterilerinizin günlük yoldaşları olduğu gerçeğinden yararlanın ve baskılı poşetleri reklam kampanyanızın önemli bir parçası olarak planlayın. Baskılı ürünleri online mağazamızda size çeşitli baskılı poşetler sunuyoruz. Örneğin:

Pamuklu poşet gibi baskılı hediyelerinizi de kendi matbaamızda istek ve özelliklerine göre basabilir veya işleyebiliriz. Gerekirse, elbette reklamsız